ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بحرانی‌ترین کانون گرد و غبار کشور کجاست؟

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار گفت: با توجه به بادهای سیستان و خشکسالی‌های اخیر، سیستان بحرانی‌ترین کانون گرد و غبار کشور بشمار می‌رود و از وضعیت بدی برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، شانزدهمین نشست ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار به میزبانی فرمانداری ویژه زابل برگزار شد.

 

این نشست از این نظر که برای نخستین بار در خارج از تهران برگزار شد و پیش از برگزاری آن، نمایندگان دستگاه‌های مسؤول با حضور در دل گرد و غبار تالاب هامون، شدت گرد و غبار در منطقه را احساس کردند، متفاوت‌ترین نشست ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار محسوب می‌شود.

 

در این نشست، نمایندگانی از تمام دستگاه‌های مسؤول در زمینه گرد و غبار حضور داشتند.

 

در ابتدای این نشست، علی محمد طهماسبی بیرگانی مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار و اظهار کرد: بادهای ۱۲۰ روزه سیستان از گذشته‌های دور حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ روز بطول می‌انجامید اما اکنون با بروز خشکسالی‌های دو دهه گذشته، به درازا می‌کشد و این بادها علاوه بر فرسایش خاک در منطقه سیستان، مشکلات و معضلات متعددی را برای مردم بوجود آورده است.

 

وی ادامه داد: این ستاد به دنبال این است که با اجرای برنامه‌های برون مرزی در کنار اقدامات داخلی و ملزم کردن دستگاه‌ها به انجام تکالیف خود به کاهش مخاطرات منطقه کمک کند.

 

به گفته وی، سیستان بحرانی‌ترین کانون گرد و غبار کشور بشمار می‌رود و از وضعیت بدی برخوردار است.

 

مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: کانون‌های گرد و غبار در کشور شناسایی و برنامه‌های هدفمندی نیز برای مقابله با آن تدوین شده اما این اقدامات فرامنطقه‌ای، زمان‌بر و نیازمند تعامل همه دستگاه‌هاست./ فارس

ارسال نظر